joi, octombrie 05, 2006

Blocajul in proiectele de voluntariat

Se intampla de multe ori in proiectele gratuite din lumea open source sa apara blocaje in dezvoltarea lor. Cauzele sunt diferite: examene, locuri de munca solicitante, lipsa de chef, etc. Probabil ca pana acum ati intalnit la cel putin un proiect de acest gen deviza "Versiunea urmatoare va aparea la timpul ei".
Unii spun ca cele de mai sus reprezinta neseriozitate, altii spun ca e explicabil, dat fiind faptul ca aceste proiecte se bazeaza pe voluntariat. Nu vreau sa ma alatur vreuneia din tabere, dar tot ce pot spune e ca si site-ul Linux Documentation Project Romania a fost afectat de problema de mai sus.
A trecut multa vreme de la ultimul update la site, timp in care am lansat mai multe termene, termene pe care nu am reusit sa le pastrez. Cum nu mai vreau sa ma arunc la astfel de estimari am hotarat sa creez acest blog, in care voi prezenta detalii despre stadiu de dezvoltare a site-ului. De asemenea, pe masura ce articole noi vor fi scrise, le voi publica aici urmand ca in momentul in care vor fi suficiente sa fie puse pe site.
Nu in ultimul rand, comentariile, criticile, observatile si sugestile voastre sunt intotdeauna binevenite. Din acest motiv sistemul de comentariu este lasat liber.
Va doresc o lectura placuta...

Niciun comentariu: